Cheap Pandora Charms Ralph Lauren Australia ralph lauren australia outlet hogan outlet hogan scarpe cheap beats by dre

Vă oferim o gamă variată de servicii, precum:

servicii

Traduceri specializate: traducem documente din cele mai variate domenii de specialitate (economic, juridic, financiar-bancar, IT, medical, literar, etc.), la standarde înalte de calitate și cu respectarea termenului stabilit. 

Servicii de interpretariat consecutiv și simultan, pentru o gamă largă de proiecte (seminarii, conferințe, etc.). În cazul interpretărilor din domenii specializate, înaintea datei la care urmează să aibă loc evenimentul, solicităm clientului materiale care permit traducătorului să se informeze cu privire la termenii specifici domeniului respectiv.

Servicii de tip ”translator lease” (traducător temporar) se referă la traducerea anumitor documente confidenţiale, care nu pot părăsi sediul companiei și care trebuie prelucrate în condiţii de maximă siguranţă (pe calculatoarele din sediul companiei).

Subtitrare și editare de materiale video (filme, prezentări de produse, reclame video, teleconferinţe, programe de televiziune, documentare, webcast-uri), pentru majoritatea limbilor de circulație internaţională.

Dublarea fișierelor video (reclame, desene animate, filme, documentare, etc.)

Colaționare sau proofreading, costul acestui serviciu este, de regulă, 50% din valoarea costului normal al unei traduceri.

Editare grafică și pre-press (DTP, pregătire pentru tipar)

Traducere website

Legalizare notarială, supralegalizare și apostilare

Cursuri de limbi străine pentru copii și adulți, cursuri extensive sau intensive, generale sau pentru limbaje specializate (juridic, economic, bancar, etc.), cursuri în varianta de grup sau one-to-one.

Dacă sunteți interesat de acest serviciu si doriți o estimare de preț pentru lucrarea dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați!

Ne puteți contacta si prin acest formular online.

Parteneri
cheap ralph lauren polo Ralph Lauren australia moncler italia outlet Cheap Tiffany Jewellery Sale cheap ralph lauren polo Ralph Lauren Polo Canada ralph lauren kids australia cheap ralph lauren Ralph Lauren Polo Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Pandora Sale Canada Cheap Pandora Canada Online Shop Pandora canada