Cheap Pandora Charms Ralph Lauren Australia ralph lauren australia outlet hogan outlet hogan scarpe cheap beats by dre

Vino alături de noi în fiecare vineri, să învățăm engleza printr-o metodă ieșită din tipare! Lasă deoparte cărțile greoaie, uită de minutele care nu mai trec sau de metodele de studiu învechite!

297057_277943559004187_994453211_nLa noi te așteaptă un mediu prietenos, bună dispoziție, culoare, muzică, film, cafea, fursecuri, toate pentru ca tu, cursantul căruia îi plac lucrurile diferite, să te întorci acasă cu un bagaj de cunoștințe mult mai variat și mai bogat!

 Nu vei ști cum trece timpul, alături de moderatorii noștri, care îți propun cele mai variate activități: discuții pe teme interesante, jocuri de rol, exerciții de memorie, scrabble, pictionary, hangman, telefonul fără fir, who’s who, precum și alte provocări și surprize!

Scopul este să încurajăm partea practică a învățării, să aducem împreună oameni din medii diferite și să ne diversificăm vocabularul fără stres și obligații!

 Cum? Unde? Cand?

Pentru a verifica programul clubului de conversație, trimite un e-mail catre:

office@cursurisitraduceri.ro

Tariful unei ședințe (1,5 h – 2h) este de 25 de RON!

Participarea la curs se face doar pe bază de rezervare!

Este acesta un club de conversație?

Da, este un concept de club de conversație, unde învățăm să ne exprimăm mai ușor într-o limbă străină, folosind cunoștințele deja acumulate.

Cui se adresează Language Cafe?

Tuturor celor cărora le lipsește exercițiul conversației în limba engleză

Este necesar să am deja cunoștințe de engleză?

Da, recomandăm ca participanții să aibă un nivel mediu de cunoștințe.

Vom face gramatică la curs?

Accentul se va pune pe partea de discurs, povestioare, noutăți, conversație.

 Pot  veni oricând la curs?

Participarea la clubul de conversație se face pe bază de abonament și după confirmarea telefonică a participării! Îți recomandăm să verifici programul sesiunilor, trimițând un e-mail la office@cursurisitraduceri.ro

Vom lucra după un manual?

Lecțiile vor fi adaptate intereselor cursanților și vom folosi materiale din cele mai variate domenii.

Am totul inclus în preț?

Da, hand-out-urile pe care le vei primi, cafea, fursecuri și accesul la o platformă online pe care vom încărca materiale folosite (clipuri, filme, jocuri, texte, etc.), plus un scurt rezumat al ședinței, la care poți avea acces oricând dorești!

Cum ajung la voi?

Detaliile sunt disponibile în secțiunea de contact a site-ului nostru.

Vă aşteptăm la cursuri!

Parteneri
cheap ralph lauren polo Ralph Lauren australia moncler italia outlet Cheap Tiffany Jewellery Sale cheap ralph lauren polo Ralph Lauren Polo Canada ralph lauren kids australia cheap ralph lauren Ralph Lauren Polo Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Pandora Sale Canada Cheap Pandora Canada Online Shop Pandora canada