Cheap Pandora Charms Ralph Lauren Australia ralph lauren australia outlet hogan outlet hogan scarpe cheap beats by dre

Accueil!

francezaLimba franceză este o limbă romanică vorbită de 80 de milioane de oameni ca limbă maternă, 190 de milioane ca limbă secundară și de încă aproximativ 200 de milioane ca limbă străină, cu un număr semnificativ de vorbitori în 57 de țări: Franța, Camerun, Canada (în special Quebec, urmat de Ontario și New Brunswick), Belgia, Elveția, Africa, Luxemburg, Monaco, etc. Este limba oficială a agențiilor ONU și a altor organizații internaționale.

Înainte de jumătatea secolului XX, franceza servea ca limbă principală în relațiile dintre puterile europene și coloniale și, de asemenea, ca lingua franca printre clasele educate din Europa.

Obiectivele cursurilor sunt:

  • însuşirea unui vocabular de bază;
  • dezvoltarea şi îmbunătăţirea competenţelor lingvistice: noțiuni de gramatică, vocabular, abilități de scriere, citire, ascultare şi vorbire;
  • exersarea și dezvoltarea aptitudinilor de conversaţie, prin discuţii pe teme dintre cele mai diverse;
  • exerciţii unice bazate pe metode interactive şi inovative de predare inspirate din sistemul educaţional american;
  • ateliere creative care vă vor ajuta să vă însuşiţi atât cunoştinţe de bază, dar şi elemente de cultură şi civilizaţie.

Dacă doriţi să participaţi la un curs de grup, acesta are un program stabilit în funcție de disponibilitatea cursanților, 2 ședințe/săptămână, de luni până vineri, în intervalul orar 17:00-20.30. Grupele sunt formate din minim 4 şi maxim 7 cursanți.

Dacă grupa va reuni mai puţin de 4 cursanţi, preţul cursului va fi recalculat.

Dacă optați pentru un curs de limba franceză în varianta individuală (cursant-profesor), cursul se poate desfășura oricând, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-20.30, sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00-12:00, în funcție de disponibilitatea dumneavoastră.

Cursurile de limba franceză sunt structurate în 12 module. Fiecare modul cuprinde 36 ore, împărţite în 24 de şedinţe a câte 1,5 ore/şedinţă.

Sala de curs dispune de toate dotările necesare, iar cursul poate fi achitat în 2 rate, prima la înscriere iar a doua la jumătatea cursului. Puteţi achita tariful cursului în numerar sau prin transfer bancar.

Dacă doriți să participați la unul dintre cursurile noastre sau aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați!

Ne puteți contacta și prin acest formular online.

Parteneri
cheap ralph lauren polo Ralph Lauren australia moncler italia outlet Cheap Tiffany Jewellery Sale cheap ralph lauren polo Ralph Lauren Polo Canada ralph lauren kids australia cheap ralph lauren Ralph Lauren Polo Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Pandora Sale Canada Cheap Pandora Canada Online Shop Pandora canada